Alltid et arbeid en murmester verdig

Med høyt kompetente ansatte utfører vi alt innen mur, puss, flis og naturstein i alle typer bygg: våtrom og bad, svømmebassenger og badeanlegg, kontor og næringsbygg, enebolig, tilbygg og leilighetsbygg, skoler og institusjonsbygg.

 
Mur

Mur trenger svært lite vedlikehold og er derfor et velegnet byggemateriale for norske klimatiske forhold. Vi oppfører nybygg i mur og påtar oss ellers alle typer byggeprosjekter i mur, slik som tilbygg, fasade, støttemur og ildsteder. Lang erfaring og et godt øye for detaljer gjør at vi leverer et produkt som passer omgivelsene og formålet.

 
Puss

Puss har vært brukt som fasadebehandling siden middelalderen for å beskytte og tette overflaten og for å gjøre den tiltalende. Hvilken type pussbehandling dere velger, avhenger av om formålet er estetisk eller funksjonelt. Vi har lang erfaring i pussarbeid og velger en behandling tilpasset formålet.

 
Flisarbeider

Fliser er et nærmest vedlikeholdsfritt og slitesterkt materiale og er dermed en god investering. De er også spesielt godt egnet ved varmekabler på grunn av sin varmeledningsevne. Vi utfører flisarbeid både inne og ute. Vi er oppdaterte på gjeldende forskrifter og hjelper deg med å velge rett flis til rett prosjekt.

 
Rehabilitering

Rehabilitering kan være kostbart, og å begynne et renoveringsprosjekt uten kunnskap frarådes. Mange problemer kan oppstå hvis du ikke har erfaring. Vi utfører alle typer rehabiliteringsoppdrag, både små og store. Sammen med deg utarbeider vi en fremdriftsplan med materialvalg, tidsperspektiv og pris.

 
Mindre betongarbeider

Et nybygg står ikke støtt uten et solid fundament. Vi påtar oss alle små betongarbeider som fundamentering, støttemurer, trapper og betongdekke til boder, garasjer og skiferområder. Vi har lang erfaring med støping av underlag og sørger for et perfekt resultat.

 

Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud

Postboks: 23, 2337 Tangen
Telefon: 907 44 821
Epost: hans@espamur.no

Espa er mer enn bare bolle